Schilderwerk

Het aanbrengen van een nieuw verfsysteem op/aan uw object door professionele medewerkers volgens alle voorwaarden van een verantwoorde werkwijze. Dus precisiewerk aan en door een vakman bij het uitvoeren van schilderwerkzaamheden op alle ondergronden van een object, vastgoed of woonhuis, waardoor een langere levensduur is gewaarborgd. Dit is alleen haalbaar indien er resultaatgericht met de opdrachtgevers wordt samengewerkt.

De conditie van de ondergrond wordt vooraf geïnventariseerd, waarna wij een aanbieding doen om het verfsysteem weer in een optimale conditie te brengen. Vervolgens zullen wij bij het ontvangen van de opdracht een planning bespreken voor de periode van uitvoering van de werkzaamheden. Zodra wij aanvangen met de daadwerkelijke uitvoering, kunt u ervan uitgaan dat u voor een samen vastgestelde periode geen problemen aan uw schilderwerk dient te verwachten. Onze garanties variëren per toegepast product in periodes van 3 tot 7 jaar afbouwend. Indien u toch liever kiest voor een onderhoudsabonnement, kunt u zelfs 100% volledige garantie over 15 jaar van ons ontvangen.

Houtrot herstel/renovatie (sanering)

Hout is één van de oudste en volgens velen één van de mooiste bouwmaterialen ter wereld. Bij het productieproces van houten bouwmaterialen wordt aanzienlijk minder energie gebruikt dan bij andere technieken. Daarnaast is hout van nature een goed isolerend product, de duurzaamheid is enorm en het is op termijn voordeliger dan andere bekende bouwmaterialen. En hout kan – mits goed onderhouden – eeuwenlang mee. Daarom is het voor een vakman één van de dankbaarste materialen om te onderhouden. Maar met de verschillende weertypen variërend van zonnig tot nat en van warm tot koud, krijgt hout wel wat te verduren. Houtrot is in Nederland dan ook een veel voorkomend probleem.

Het overschilderen van een slechte ondergrond is dan ook “geld weggooien.” Waardoor wij de houtrot eerst dienen te saneren, voordat we het nieuwe verfsysteem gaan aanbrengen.

Precisiewerk zonder luchtjes

Binnenschilderwerk is heel belangrijk voor uw onderhoud en het is ook precisiewerk.

De binnenzijde van gevelkozijnen en gevelramen dient te worden beschermd tegen het indringen van vocht om houtrot te kunnen voorkomen. Maar binnenschilderwerk is ook voor het verfraaien van uw interieur heel belangrijk.

Wij werken binnen uitsluitend met water gedragen producten, welke op de lange termijn mooier blijven, kleurechter zijn en ook de laatste jaren zeker nog sterker blijken te zijn dan de conventionele lakken. Een zeer fijne bijkomstigheid is dat deze producten geurarm zijn.

De kleurstelling en glansgraad binnen bepalen voor een groot deel uw woongenot. Het is dan ook verstandig om u in de kleurkeuze door ons te laten adviseren, zodat u lang van uw keuze kunt genieten. Wij kunnen u bijstaan door kleurstalen te overleggen of eventueel is het altijd mogelijk om een proefvlak in kleur te maken om uw keuze kracht bij te zetten. Wij zullen pas tevreden zijn als u dit bent.

De details binnen vragen vaak om extra aandacht, waarbij we moeten denken aan lambriseringen, balken in daken of plafonds en andere details die we willen accentueren.

Wij werken regelmatig samen met interieurarchitecten om de juiste keuzes te kunnen onderbouwen

Wandafwerking

Wanden kunnen worden geschilderd met een normale matte muurverf, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om de wanden te behandelen.

Hieronder een aantal voorbeelden:
· Schilderen met een zijdeglanzende muurverf;
· Het gebruik van een zeer hoogwaardige en reinigbare matte muurverf;
· Het aanbrengen van een meerkleuren muurverf;
· Effectverfsystemen in metallic tinten;
· Aanbrengen van een stucco systeem, voor een stucco- of marmereffect.

Spuitwerk

Houtwerk, wanden en plafonds kunnen ook door ons worden gespoten. Dit geeft een zeer fraai eindresultaat, maar hierbij is het wel van belang wat de mogelijkheden zijn voor de praktische uitvoering. Bij spuitwerk moet de ruimte volledig leeg en schoon zijn, om de werkzaamheden optimaal uit te voeren.

Behang- & wandafwerking

Of het nu wanden binnen of buiten het huis zijn, onze ervaring is dat het gebruik van duurzame producten een langdurig genot tot gevolg zal hebben. Hoe kiest u uit het aanbod van materialen, technieken & motieven?Uw smaak en keuze koppelen we aan onze ervaring en voorstellingsvermogen, resulterend in een prachtig totaal.Verwijderen van oud behang is voor ons een koud kunstje en we kunnen dan putten uit een assortiment van zeer veel behangafwerkingen, hierbij moet men denken aan:
· Conventioneel papierbehang;
· Normaal papier op vlies behang;
· Fotobehang of special prints;
· Glasweefselbehang met geweven motief (na het plakken afwerken met een verfsysteem);
· Glasweefselbehang met foam structuur (na het plakken afwerken met een verfsysteem);
· Speciale behangsoorten als veloursbehang.

Decoratief schilderwerk

Wij zijn ook in staat om voor u onze decoratieve technieken op de nodige ondergronden aan te brengen.

Uw naam in schrift op de voordeur, vergulde naamborden, een lambrisering volledig voorzien van een marmer effect, een houten kozijn het uiterlijk van een andere houtsoort geven of misschien een levensgrote tekening op de wand? U mag het aangeven, wij maken het voor u in orde.